dilluns, 12 de gener del 2009

Calendari de tastos de primavera 09

Aquí teniu el calendari de tastos que hem preparat per a la propera primavera. Hem procurat programar temàtiques variades i on hi hagi un equilibri entre valors vinícoles i simple gaudi hedonista.
Els tastos estan pensats com a sessions úniques, però també les hem pensat com a curs de cultura del vi i la cata. Així doncs, les cinc sessions de les que constaria el curs (monovarietals, Priorat, Chardonnay, Cava català i Rioja) ús les oferim com a curs únic de cinc sessions per 150 euros per persona.

Desitjant-vos una bona entrada d’any i esperant veure-ús als tastos, ús saludem.

TASTOS DE PRIMAVERA

Grans vins a petits preus. Descoberta de vins d’excelent RCP que ens ajudin a passar el final de més de gener. Divendres 30 de gener. 15 euros.

Vins monovarietals. Per ampliar el vostre espectre de varietats tastades i per jugar a endevinar-les (i veure que difícil és!!). Dijous 12 de febrer. 30 euros.

Whisky escocès. De les Highlands a les Lowlands passant per les illes de l’oest. Una gran varietat d’aromes més enllà dels whiskies estàndards. Divendres 27 de febrer. 30 euros.

Priorat. Una gran zona mundial, reina de la potència i l’autenticitat que encara té moltes joies per mostrar. Dijous 12 de març. 60 euros.

Cerveses de petites tirades. Sortint-nos de les tradicionals pilsen de les grans cerveseres s’obre un món de petits productors que busquen reflectir la seva personalitat en una ampolla. Divendres 27 de març. 20 euros.

Cava Català. El nostre vi espumós, mediterrani i hedonista. Dijous 16 d’abril. 20 euros.

La Chardonnay. Una de les varietats més esteses pel món, un raïm camaleònic que pot mostrar múltiples i variades cares. Dijous 30 d’abril. 25 euros.

La Rioja. Un nom que no cal definir, prestigi i tradició. Un recorregut per alguns noms cèlebres. Dijous 14 de Maig. 35 euros.


A més d’aquest programa seguim oferint-vos la possibilitat de realitzar cursos d’iniciació al tast de vi d’una sessió (15 euros) i tastos d’aniversari, reunions d’amics/gues en la data que vosaltres trieu. Consulteu-nos i feu un regal o una festa diferents.

A tots els tastos podreu gaudir de delicadeses adaptades al vi que es tasti.

Tots els tastos es celebren a les 9 del vespre.